- Autor: Labaro
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tuřín | 780 |
Vejce celá průměr | 112 |
Mrkev | 84 |
Celer bulva | 62 |
Cibule | 28 |
Hořčice plnotučná průměr | 8 |
Kečup | 10 |
Ocet | 10 |
Rajčata | 190 |
Bio Via Nautr jogurt bílý (Olma) | 90 |
Tatarská omáčka (Spak) | 20 |
Okurky sterilované průměr | 95 |
Energetická hodnota celkem: 2731 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 76,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 48,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 683 kJ
Bílkoviny (g): 6.5, Tuky (g): 5.5, Sacharidy (g): 19, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.